Alla som är direktanslutna till Scouterna är registrerade i Scoutnet via sin kår. Om du har en epostadress registrerad så kan du använda dig av "glömt lösenord"-funktionen för att få tag i ditt lösenord.

Om du inte vet vilken epostadress du har registrerad så ska du i första hand vända dig till din medlemsregistrerare hos kåren och om du inte vet vem det är eller inte får tag i personen så kontakta jamboree@scouterna.se så hjälper vi dig.

Tillhör du Equmenia eller NSF skapar du ett konto på ansökningssidan. Om du tidigare har ansökt eller anmält dig till ett arrangemang i Scoutnet kanske du redan har ett konto. Då kan du logga in med det. Använd funktionen för "glömt lösenord" om du inte kommer ihåg ditt lösenord.

Om du är medlem i en direktansluten kår loggar du in i [1]

Om du inte har ett konto i Scoutnet använder du valen nedanför [2] får du upp att ditt personnummer redan finns har du ett konto.